Ha gayret Kırıkkale'm, az kaldı: 3-1

Ha gayret Kırıkkale

Kırıkkalespor ilk devrenin son maçında zirve hesapları yapan Yozgatspor'u Fikret Karabudak'ta konuk etti. Tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan maçın başından sonuna kadar üstün oynayan kırmızı şimşekler rakibini 3-1 yenerek ikinci yarıda yarışta be

SAHA: Fikret Karabudak

HAKEMLER: Bilal Çavuş (***), Ferhat Alkan (***), Erdi Öz (***)

KIRIKKALESPOR: Tayfun (***), Murat (***), Sabri (***), Yasin (***), Celal(***), Veysi (***), Emre (*), Ömer (***), (Muhammet **), Gökhan (***), Ufuk (***), Bahri (***), (Tunahan*), Cansın (***)

YOZGATSPOR: Aykut (**), Harun (**), Hamza (*), Feyzullah (**), Serhat (*), Fatih (*), Justin (**), İsmail (*), Aytaç (**), Oğuzhan (**), Fatih (*), Ahmet (*), Gökhan (**), Selim (**)

GOLLER: Dk 4 Ömer, Dk 44 Cansın, Dk 60 Ufuk (Kırıkkalespor) ; Dk 90+1 Gökhan (Yozgat)

**********************************************************************************

Ha gayret Kırıkkale’m, az kaldı: 3-1

Kırıkkalespor ilk devrenin son maçında zirve hesapları yapan Yozgatspor’u Fikret Karabudak’ta konuk etti. Tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan maçın başından sonuna kadar üstün oynayan kırmızı şimşekler rakibini 3-1 yenerek ikinci yarıda yarışta ben de varım dedi.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Kırıkkalespor ilk devreyi iyi bitirmek için çıktığı Yozgatspor karşılaşmasında istediğini alan taraf oldu. Maçın başında Ömer’in centilmenlik kurallarını hiçe sayarak attığı gol ile öne geçen sonraki dakikalarda oyunu forse ederek Rakip kalede goller aradı. Yozgatspor’un sakatlanan futbolcularının yerine giren yedek oyuncularından istediği verimi alamayınca ilk devrenin son dakikalarında iyice bocaladı. Nitekim ilk devrenin son dakikalarında Cansın’ın sert ortasını elinden kaçıran kaleci Aykut topu kalesinde gördü. İlk devre bu golle Kırıkkalespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarını ardından Yozgatspor’lu futbolcular teknik direktör Nihat Baran’ın etrafını sararak uzun süre futbolcularını tutunduğu tavrı şikâyet ettiler.

İKİNCİ YARI İDARE ETTİ

Maçın ikinci yarısında konuk Yozgatspor daha atak olan taraftı. Kanatlardan getirdiği toplarla gol arayan konuk takım bunda başarılı olamadı. Ev sahibi Kırıkkalespor ise kontrataklarla gol aradı. İleri uç oyuncuları Cansın, Ufuk kontra ataklarda etkili oldular. Maçın 60. Dakikasında Yasin’in nefis ortasında son haftaların formda futbolcusu Ufuk kafa ile topu filelere göndererek skoru 3-0 yaptı. Bu golden sonra Kırıkkalespor rakibini topla daha çok oynamasına izin verdi. Maçın son bölümünde etkili olan Yozgatspor 90+1 dakikada Selim’in serbest vuruştan attığı golle maçın skorunu tayin etti 3-1

**********************************************************************************

VALİ KOLAT YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkalespor Yozgatspor maçına protokol büyük ilgi gösterdi. Vali Ali Kolat, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Çelebi Belediye Başkanı Nuh Şahin, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü il müdürleri maçı protokol tribününde izledi. Vali Kolat bir ara taraftarların yoğun tezahüratı karşısında ayağa kalkarak tribünleri selamladı.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK SEVİNÇ

Kırıkkalespor-Yozgat maçının son düdüğü ile stat adeta bayram havasına düğün yerine döndü. Tribündeki taraftarları futbolcuları yanlarına çağırarak şampiyonluk şarkıları söyledi. Orta sahada bir araya gelen futbolcular oyunlar oynadılar. Tüm tribünler hep bir ağızdan Şampiyon Kırıkkalespor sesleri ile stadı inletti.

UFUK BOŞ GEÇMEDİ

Yozgat maçı öncesinde gol serisini devam ettireceğini belirten Ufuk sözünü tuttu. Maçın başından sonuna kadar gol arayan golcü futbolcu maçın 60. Dakikasında Yasin’in nefis ortasında topu kafa ile filelere gönderdi. Gol sevincini tribünlerle paylaşan golcü oyuncu attığı bu golle grupta ilk devrede en çok gol atan futbolcu oldu.

**********************************************************************************

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 4 GOOL Yozgatspor’dan Fatih’in sakatlanması nedeniyle Yozgatspor’lu futbolcular topu taca attı. Taç atışını kullanan Yasin topu Veysi’nin önüne attı. Veysi topu kaleci Aykut’a doğru oynadı. Araya giren Ömer defansın arkasına sarkarak topla buluştu. Plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0 Bu golden sonra saha karıştı. Yozgatsporlu futbolcular centilmenlik kurallarına uymadığı için Ömer’in üstüne yürüdüler. Araya giren diğer futbolcular arbedeyi engelledi. Maça Yozgatspor santra yaparak başladı. Yozgatsporlu futbolcular Kırıkkalesporlu futbolcuların topu bırakmasına rağmen gol girişiminde bulunmadılar.

Dk 14 Bahri’nin vuruşu Kaleci Aykut’tan döndü. Dönen topa Ufuk’un vuruşubir kez daha kaleciden döndü. Dönen topa Cansın’ın vuruşu auta gitti.

Dk 19 Yozgatsor atağında Oğuzhan’ın ceza sahasından plase vuruşu üstten auta gitti

Dk 40 Cansın’ın ceza sahası dışına çıkarttı. Veysi’yi sert şutu üstten auta gitti

Dk 44 GOOLCansın orta sahadan kaptı topla ceza sahasına girdi. Sert şutu kaleci Aykut’un büyük hatası nedeniyle filelere gitti 2-0

Dk 46 Yozgatspor atağında Gökhan’ın curuşu üstten auta gitti

Dk 53 Oğuzhan kaleci Tayfun ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu araya vücudunu kayarak ortaya koyan Yasin’den döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı

Dk 60 GOOL Kırıkkalespor kontratağında Yasin Ceza sahasına yaptığı plase ortasına iyi yükselen Ufuk kafa ile filelere gönderdi 3-0

Dk 84 Oyuna ikinci yarı giren Muhammet ceza sahası dışında Hamza tarafından düşürüldü. Hakem bu pozisyonda oyunu durdurup Muhammet’e sarı kart gösterdi.

Dk 88 Harun’un kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Fatih’in kafa vuruşu üst direkten döndü.

Dk 90+1 Gol Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu kaleye gönderen Gökhan takımının şeref sayısını attı. Maçında skorunu tayin etti 3-1



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ